Filosofian tohtori nanjing Kiinassa

Suositut PhD-ohjelmat nanjing Kiinassa 2017

PhD

Suosituin tohtorintutkintoon tai filosofian tohtorin Ph.D. Ph.Ds ja muita tutkimus tohtorin valmistautua jatko-opiskelija käynnistää uusia suunnitelmia, jotka lisäävät yhteistä tietopohjaa alan. Ehdokkaat ja haltijoiden Ph.Ds pyrkivät usein ammattien professoreita ja tutkijoita, mutta monet myös mennä eri rooleja hyväntekeväisyyteen, julkisen ja yksityisen sektorin.

PhD (filosofian tohtorin) on jatkotutkinto, joka on myönnetty päätyttyä haastava kursseista ja tutkimukseen. Monet ohjelmat kestää noin kolme neljä vuotta loppuun, ja valmistuneet usein tutkijanuran tai korkeakouluja.

Kiina, virallisesti People 's Republic of China, on suvereeni valtio sijaitsee Itä-Aasiassa. Se on maailman 's väkirikkain maa, jonka väkiluku on yli 1,35 miljardia.

Etsi Tohtorin tutkintoja nanjing Kiinassa 2017

Näytä lisää

Phd Informaation Ja Viestinnän Suunnittelu

Nanjing University Of Posts And Telecommunications
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 vuotta September 2017 Kiina Nanjing

PhD in Information and Communication Engineering [+]

Tohtorin tutkinnot 2017 nanjing Kiinassa. Vaatimukset pohjakoulutuksesta 1. Niille, jotka harjoittavat kandidaatin tutkinto, hakijan on oltava ylioppilastutkinto, erinomainen suorituskyky aikana lukion ajan, ja hyvä terveys. Periaatteessa ei yli 25-vuotiaita. 2. Niille, jotka harjoittavat maisteriksi, hakijalla on oltava liittyvän kandidaatin tutkinto, erinomainen suorituskyky aikana perustutkintoa tutkimuksen ja hyvää terveyttä. Periaatteessa ei yli 35-vuotiaita. 3. Niille, jotka harjoittavat tohtoriksi, hakijalla on oltava liittyvän ylempään korkeakoulututkintoon, erinomainen suorituskyky aikana opiskeluun, ja hyvä terveys. Periaatteessa ei yli 40-vuotias. Kieli Vaatimukset Ja jatko ottamista tulisi täyttää vaatimukset IELTS tai TOEFL. Jos hakijalla ei ole vastaavaa todistusta, hän / hän voi osallistua kielikoulutukseen, ja voisi aloittaa ammatillisen opetteluvaihe ohitettuaan koulutusta. Sovellus Materiaalit 1. NUPT hakulomake; 2. korkein päästötodistuksen; 3. college transkriptio; 4. yksi suosituskirje; 5. jatkaa; 6. opintosuunnitelma; 7. passi; 8. passi kokoinen kuva. maahanpääsymenettelyjä 1. NUPT antaa hakijalle skannattu ennalta pääsy kirjain, jos hän / hän on pätevä, ja hän / hän tarvitsee maksaa accomadation maksu (4000rmb), hakemusmaksu (400) ja vakuutus maksu (600), altogher 5000rmb etukäteen hyvissä 10 päivinä, niin NUPT antaa "pääsy ilmoitusta" ja JW202 sen applicant.About apurahan, että uudet opiskelijat, ne kaikki voivat saada ensimmäisen tason stipendi (TUITION FREE) ensimmäisen vuoden, lisätietoja apuraha, check "NUPT International Student Scholarship Management asetukset". 2. Myönsi Hakijan pitäisi mennä kansantasavalta Kiinan suurlähetystön (konsulaatti) hakeutua Kiinassa (X1) viisumin pääsy ilmoitusta ja JW202 muodossa. 3. Opiskelijaksi olisi suoritettava "Pääsymaksu Ilmoitus NUPT International Students", "Foreigner lääkärintarkastus FORM" (taulukko on voimassa vain kuusi kuukautta, hakija on suositeltavaa tehdä lääkärintarkastus huhti-heinäkuussa), alkuperäisen korkein todistus, transkripti ja kymmenen passin kokoinen valokuvia rekisteröityä Department... [-]